Nestioo 5D Lab

Write your awesome label here.
 • Autor
  Tomislav Tomić
 • Razina:
  Level 1
 • Trajanje:
  Pet tjedana 
 • Godina objave:
  2024.
 • Autor
  Tomislav Tomić

Otključajte snagu 5D energije!

Podignite svoju vibraciju, ostvarite željene promjene i otpusite energetske blokade iz svog energetskog polja s pomoću 5D energije (i svojeg Svjetlosnog tijela).

Empty space, drag to resize
Ukratko, Nestioo metoda je cjeloviti sistem čiji je glavni cilj pomoći vam ostvariti željene promjene uz pomoć snage i mudrosti 5D energije i vašeg Svjetlosnog tijela. Neovisno o tome želite li podići svoju vibraciju, otpustiti zastarjele ili ograničavajuće energetske obrasce iz vašeg polja, primiti dodatne uvide i jasnoću vezano za pojedine želje i situacije, ojačati povjerenje u svoje unutarnje Vodstvo, aktivirati i usidriti frekvenciju ljubavi, slobode i mira u sebi ili nešto drugo, Nestioo metoda uvijek stavlja ključni naglasak na direktni rad sa suptilnim energetskim obrascima u našem polju. To ostvarujemo koristeći tri ključna “alata” – Nestioo simbol, izražavanje namjere (na specifičan način) i Nestioo “forme”.
Sudjelujte 100 posto online putem Zooma!
Empty space, drag to resize
Empty space, drag to resize
Empty space, drag to resize
Empty space, drag to resize

Tomislav Tomić

Autor EHSP Coach programa. Njegova najveća strast je proučavati metafiziku i duhovnost, istraživati i eksperimentirati s različitim metodama u području osobnog razvoja te svoje spoznaje i iskustva dijeliti s drugima. Autor je nekoliko knjiga te brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja.

Za više informacija posjetite:
https://tomislavtomiccoaching.com
https://facebook.com/dobrevibre

Lekcije

Created with