Nestioo metoda (Level 1)

Write your awesome label here.
 • Autor
  Tomislav Tomić
 • Razina:
  Level 1 / Početna 
 • Trajanje:
  6:43 h
 • Godina objave:
  2022.

Stvaraj i procesiraj koristeći 5D energiju

Empty space, drag to resize
 • Video snimka dvodnevne radionice održane 26. i 27. studenog 2022. u Zagrebu + Follow Up audio snimka.
 • BESPLATNO zaviri u uvodni dio radionice (prva tri videa su besplatna (potrebno se ulogirati u sustav).
Empty space, drag to resize
Voliš li raditi direktno sa energijama visokih frekvencija?

Želiš li naučiti manifestirati i procesirati blokiranu energiju u svojim poljima bez korištenja misli, vizualizacije, afirmacija, Zakona privlačenja i sličnih stvari radeći direktno sa 5D energijom?

Želiš li naučiti kako primiti direktni “download” iz 5D razine?
 
Želiš li naučiti kako aktivirati svoje Svjetlosno tijelo (tvoje 5D energetsko polje)?

Upoznaj Nestioo metodu (Level 1)!
Empty space, drag to resize

Kratki sadržaj (snimke) radionice:

5D RAZINA SVJESNOSTI

Što je 5D razina, po čemu se razlikuje od 3D i 4D razine (i razina viših od 5D), zbog čega sve veći broj ljudi (uglavnom tijekom meditacije) spontano doživljava kratka iskustva 5D svjesnosti i koji su najčešći znakovi buđenja 5D svjesnosti.

STVARANJE SA 5D ENERGIJOM

Stvaraj konkretne promjene/ciljeve koristeći 5D energiju i nauči kako integrirati željene aspekte 5D frekvencije u svoja energetska polja. Prepoznaj četiri temeljne faze stvaranja – bildanje, procesiranje, promatranje i apsorbiranje.

NESTIOO HEKSAGRAM PROCESIRANJE

Procesiraj gustu, ustajalu i blokiranu energiju u svojim energetskim poljima (s posebnim naglaskom na emocionalno polje), prepoznaj kada je pravi trenutak za procesiranje, a kada je riječ o nečem drugom.

NESTIOO UVID

Nauči kako primiti novi i dublji uvid iz 5D razine u pojedine situacije koje ti uzrokuju da se stalno vrtiš u isti krug – neovisno o raznim pokušajima da to promijeniš. Otkrij skrivenu svrhu neželjenih te samo-sabotirajućih obrazaca koji ti se često ponavljaju te na koji način su upravo takve situacije povezane sa buđenjem 5D svjesnosti u tebi.

SVJETLOSNO TIJELO (AKTIVACIJA)

Poveži se sa svojim Svjetlosnim tijelom (tvoje 5D energetsko polje) i aktiviraj ga koristeći Nestioo simbol. Aktivacijom svojeg Svjetlosnog tijela postaješ bliži sebi i svojoj pravoj prirodi, činiš sebi dostupnijom 5D energiju za praktičnu primjenu, jasnije ti je što želiš i zašto si uopće ovdje i prati te veći osjećaj povezanosti sa svojom dušom.

Empty space, drag to resize
Besplatno pogledajte prva tri dijela radionice (potrebno se je ulogirati u sustav)
Empty space, drag to resize
Empty space, drag to resize

Tomislav Tomić

Autor Nestioo metode. Njegova najveća strast je proučavati metafiziku i duhovnost, istraživati i eksperimentirati s različitim metodama u području osobnog razvoja te svoje spoznaje i iskustva dijeliti s drugima. Autor je nekoliko knjiga te brojnih članaka i programa na temu osobnog razvoja.

Za više informacija posjetite:
https://tomislavtomiccoaching.com
https://facebook.com/dobrevibre

Lekcije

Created with